Byggesagens A-B-C

Byggesagens A-B-C (for events)

Bygningsreglementet BR18 - og særligt bilag 11 en essentiel vejledning for eventarrangører. På dette kursus stiller vi skarpt på hvordan du skal tilgå BR18, ansøgningsportalen samt transportable konstruktioner og certifikater. Det hele bliver grundlæggende, praksisnært og klæder dig på til at gå hjem og arbejde videre.

Scener, telte og salgsområder? Alt sammen kan kræve byggetilladelse og hertil hører en del arbejde. 

Kursets hovedpunkter:

  • Bygnings- og brandmæssige tilladelser i forbindelse
    med store arrangementer
  • Indendørs / udendørs
  • Ansøgninger og meddelelser
  • Hyppige problemstillinger
  • Beredskab, planlægning og afvikling

Hvad får du ud af, at deltage?

 Vi tilbyder et kursus, som helt unikt er tilpasset transportable konstruktioner - med fokus på den del af branchen, der beskæftiger sig med festivaler, markeder, koncerter og diverse arrangementer. 

Fortolkningen af BR18 ligger i sidste ende hos den enkelte byggesagsbehandler, så man kan opleve store forskelligheder fra sag til sag. Derfor er det endnu vigtigere at du selv er godt forberedt og har tingene i orden i din ansøgning. Det klæder dette kursus dig på til.

 

Næste kursus:

Dato: Torsdag den 18. april 

Undervisning: 9.00 to 15.30    

Kursussted:  Skanderborg

Kursuspris:  4.6500 ex moms. Vi sørger for snacks, frokost, guf og drikkevarer samt en lærerig dag! 


Kursustilmelding

Instruktør: Christina Pries 

Fokusområder: Alt hvad der rimer på BR18.

Baggrund​: Christina er vores specialist i alt, hvad der rimer på BR18. Med et skarpt fokus på rådgivning omkring byggesager, fredninger og anvendelse af arealer. 

Undervisning om de komplekse udfordringer i BR18 er lige noget for Christina, som selv har set det meste. Fx under EURO2020 og Tour de France, hvor hun var særligt rådgiver på byggesager. 

 LinkedIn


Instruktør

Ulrik Strehle

Fokusområder : BR18 og forebyggelse - særligt de brandrelaterede områder som gas, brand, adgangsveje og indretning af områder.  

Baggrund : Lang og spændende karriere i beredskabet og det præhopospitale område.

Ulrik kender således arbejdet og processerne på "begge sider af skrivebordet" samt fra den virkelige verden. Det giver et rigtig vigtigt pift til forståelsen for BR18-udfordringerne.  

 LinkedIn


Hent kursusfolderen som PDF her  

Mere information:

Heldagskursus

Dette er et heldagskursus, som har rigtig stor grad af deltagerinvolvering. 

Skabt efter mange års erfaringer

 Vi har arbejdet med ansøgninger og byggesager i mange år, så vi har været alle frustrationerne igennem selv. På baggrund af mange læringer og et fremragende sparringssamarbejde med kommuner og beredskaber, deler vi alt den viden i et kursus.

Lær at gøre det selv

Du får det store udbytte, at du lærer at lave byggesager selv. Du vil kunne forstå konstruktionsklasser, brandklasser, certifikater og meget mere.  

See also our courses on Crowd Management

The popular course is held several times a year. Read more here.