Samfundssikkerhed

Kom med ned i Ejbybunkeren...

Vi byder dig indenfor i Ejbybunkeren til et INDSIGT-arrangement om samfundssikkerhed og praktisk kriseforberedelse. Her har vi har fornøjelsen af at præsentere Rasmus Dahlberg og Per Bjerre.

  • Rasmus Dahlberg starter med et oplæg om det overordnede billede af samfundssikkerhed. Med sin unikke fagbaggrund vil han give os indsigt i, hvordan kriser påvirker vores samfund og organisationer, og hvorfor forudgående overvejelser er essentielle for at styrke vores kollektive robusthed.

  • Per Bjerre tager derefter over med en mere hands-on tilgang. Som forfatteren bag "HVIS NU" og med tre årtiers erfaring med arbejde inden for kriseberedskab, deler Per praktiske råd til personlig forberedelse på kriser. Fra hvordan man håndterer mangel på essentielle ressourcer som vand og elektricitet, til opbygningen af en effektiv krisekasse – sådan én har han i øvrigt også med.

Dette arrangement er en rigtig god mulighed for at få en forståelse af samfundssikkerhed og personlig kriseforberedelse, leveret af to meget spændende profiler. Der er lagt op til en eftermiddag med værdifuld læring og praktiske løsninger, der kan gøre en forskel i krisetider.

Dato
Torsdag den 11. april 2024 (arrangementet er fyldt - skriv dig på venteliste, så kontakter vi dig ved afbud)

Tidspunkt:
Døre åbnes 15.00 - arrangementet er fra 16.00 til 18.00.

Hvor:
Ejbybunkeren, Jyllingevej 303, 2610 Rødovre 

Pris:
Vi har betalt din entre, samt kaffe og guf. Det er dermed gratis at deltage - tilmelding kræves dog.


Venteliste til 11. april 2024 (Bemærk: Venteliste)

Hvad er INDSIGT?

Pointen er at dele relevant viden om tryghed, sikkerhed og beredskab på tværs af myndigheder, virksomheder og mennesker. Det er målrettet mennesker som arbejder professionelt med sikkerhed, såvel som folk der gerne vil dygtiggøre sig. 

Vi vil understøtte vidensdeling og netværk samt arbejde for at bygge bro mellem myndigheder, virksomheder og arrangører i Danmark.

  • Projektet er egentlig simpelt. I en række eftermiddags-seancer præsenteres ét tema og to talere med hver deres ekspertise.

  • Arrangementerne foregår (typisk, men ikke altid) fra klokken 15.00-17:00 på hverdage. 

  • Det er gratis at deltage - vi beder kun om din opmærksomhed.


VIDENSDELING


Mennesker med sæ​rlig viden, erfaring eller kompetencer deler gavmildt ud af fortællinger fra deres vidensområde. DEBAT

Stil spørgsmål undervejs, eller fang talerne efter deres oplæg. Når du har reflekteret over indholdet, er du også velkommen.

 


NETVÆRK

Mød andre folk fra sikkerheds- og beredskabsverdenen, som fx private virksomheder, studerende, politi, sundhed og beredskab.