Historie

En ny organisation med en lang historie

I efteråret 2015 besluttede Smukfest og Muskelsvindfonden at indgå et tættere samarbejde med det formål at udbygge og udvikle tryghed og sikkerhed ved koncerter og festivaler. Resultatet blev en fusion af de to organisationers sikkerhedsafdelinger og er pr. 1. februar 2017 etableret som Fonden Event Safety.

Før dette var Event Safety en del af Muskelsvindfonden og repræsenterer dermed næsten 20 års erfaring med tryghed, kvalitet og koncertsikkerhed på flere af Danmarks største koncerter og musikfestivaler.

For Event Safety – som i de to moderorganisationer – er frivillighed det vigtigste omdrejningspunkt. Vi ved af erfaring, at værdien af det frivillige engagement ikke kan købes for penge.

Event Safety har ca. 300 engagerede frivillige, der alle sætter en ære i at kunne levere høj kvalitet og professionelle løsninger. Dette til gavn for gæsterne på vores arrangementer og til gavn for de almennyttige og patientrettede aktiviteter, som Event Safety’s moderorganisationer har til formål at levere.

Vores frivillige er uddannet til at varetage forskellige opgaver og indgår som securitypersonale, Event Vagter, Crowd Safety, Førstehjælpsassistenter, Førstehjælpsbehandlere og læger.

Event Safety’s vigtigste opgave er, at sikre en god og tryg oplevelse for de tusinder af gæster – og frivillige – der besøger vore kunders koncerter, festivaler og events.

Odoo • Text and Image

+20 års erfaring

+1 million trygge gæster årligt


+300 frivillige