Kom og vær en del af fællesskabet

Har du lyst, mod, tid og hjertet på rette sted?

Så har du en fantastisk mulighed for at blive en del af frivilligheden hos Event Safety.

I Event Safety samarbejder vi med de største arrangører af koncerter, festivaler og events. Vores kunder stiller krav om professionelle og fleksible løsninger.

Som frivillig er det muligt enten at arbejde indenfor Crowd Safety eller Præhospital beredskab - førstehjælp. To spændende og forskellige områder.

Uanset går vi aldrig på kompromis med hverken uddannelse eller udstyr. Vores frivillige uddannes og trænes grundigt indenfor de områder, vi arbejder med.

Du starter som ES-aspirant, hvor du får førstehjælpsuddannelse på aspirantniveau samt færdigheder i front stage arbejde og indgangskontrol. (53 timer fordelt over 2 weekender).

Når du har samlet erfaring gennem arrangementer med os, kan du blive videreuddannet til Crowd Safety og/eller Førstehjælpsassistent i Event Safety.

Som ES-aspirant lærer du grundlæggende førstehjælp, men du lærer også vores udstyr og rutiner at kende. 

Nedenfor har vi samlet information om de to områder, så du kan blive klogere på, hvad du skal gennemføre af uddannelse, hvad det indebærer og hvilke opgaver, du vil få mulighed for at deltage i som frivillig.   

Vi deler vores overskud

Som frivillig bidrager du til at skabe overskud i Fonden Event Safety.

Et overskud, som går til almennyttig og patientrettede aktiviteter, som vores to moderorganisationer - Muskelsvindfonden og Skanderborg Festivalklub - har til formål at levere.

Læs om Smukfondens aktiviteter her
Læs om Muskelsvindfondens aktiviteter her

 

Lyder Aspirant uddannelsen som noget for dig?

Send os din ansøgning - vi glæder os til at høre fra dig.

Crowd Safety

Event Safety leverer Crowd Safety-personale til en lang række koncerter og events året rundt. Vi arbejder altid på at bidrage til gode oplevelser. Derfor er vi grundige, når vi rekrutterer og uddanner. Vi søger frivillige med hjertet på rette sted, der altid er parate til at yde god service og kan holde hovedet koldt, når det er nødvendigt. Mennesker der kan skabe tryghed og god atmosfære blandt ethvert publikum. Lyder det som noget for dig, så klik på "læs mere"

Læs mere


Førstehjælper

Event Safety søger frivillige Førstehjælpere, som kan skabe tryghed på nogle af de største events i Danmark. Sætter du en ære i at levere høj kvalitet i alt, hvad du laver og kan du holde hovedet koldt, når der er travlt? Som frivillig i Event Safety får du mulighed for at være en del af professionelle frivillige med et højt fagligt niveau. Lyder det som noget for dig, så klik på "læs mere" 


Læs mere


Vil du vide mere om at være frivillig i Event Safety?

Du er altid velkommen til at kontakte os.